Hasznos információk

Tenerife Ingatlan.Gyakori Kérdések és Válaszok

Miért érdemes minket választani?

Mert 14 év tapasztalattal és kiépült kapcsolat rendszerrel,könnyen kiismerjük magunkat az ingatlan adásvétellel járó nehézségekben.

Mert hivatalos,megbízható ingatlanközvetítö vállalkozás vagyunk.

A teljeskörü ügyintézést levesszük a válláról.

Tökéletes spanyol nyelvtudással rendelkezünk.

Ügyvédünk segít az esetleges jogi ügyek megoldásában.

Jó kapcsolatot ápolunk a tenerifei magyar tiszteletbeli konzulátussal.A szükséges hivatalos fordításokat ott végeztetük.

Bankszámlanyitás és NIE szám kiváltása az idegenrendészeten ügyfeleinknek ingyenes és 1 nap alatt kész.

Szinte minden ingatlanközvetítö irodával partner kapcsolatban vagyunk.Ezért a szigeten elérhetö csaknem minden eladó ingatlan megvásárolható tölünk azonos áron magyar ügyintézéssel.

A vásárlást követöen ingyen reklámfelületet biztositunk a weblapunkon és a facebook oldalainkon.

A teljeskörü felújítási munkákat,referenciával vállaljuk.

HA SÜRGÖS,HA FONTOS:MEGBIZHATÓ ÉS PONTOS! TENERIFEINGATLAN.EU

Megvásárolhatom önöktöl azt az ingatlant amit más tenerifei hirdetésben láttam?

Természetesen igen.Mielött kapcsolatba lépne az eladóval,vagy a hirdetö ingatlan irodával,küldje el nekünk a hirdetés linkjét vagy az elérhetöséget.Mi felvesszük a kapcsolatot,leellenörizzük a papirokat és a hirdetésben szereplö áron az ingatlan az irodánkon keresztül Magyar ügyintézéssel megvásárolható.

Milyen papírokra van szükségem a tenerifei ingatlan vásárláshoz?

Egy tenerifei nem rezidens bankszámlát kell nyitni,egy tetszöleges helyi banknál,amire a vételárat kell átutalni. Regisztrációs NIE számot kell kiváltani az idegenrendészeten. Útlevél vagy uniós személyi igazolvány.

A tenerifeingatlan.eu ajánlata:120.000 euro feletti ingatlan vásárlás esetén a teljeskörü magyar ügyintézés ingyenes.Ennél olcsóbb ingatlan vásárlása esetén az ügyintézési dij:1300€+ 7%igic (Áfa)

Kapok e nyelvi és egyéb segítséget az ügyintézéshez?

Minden általunk végzett adás-vétel a teljeskörü ügyintézést magába foglalja Magyar nyelven.

Kaphatok e hitelt külföldön élö és dolgozóként Tenerifén?

Igen.Amennyiben a hitelkérelmezö állandó munkaszerzödéssel rendelkezik és a fizetését Euroban vagy Fontban kapja és olyan országban van állandó lakhelye ahol ezek a fizetöeszközök hivatalosak.A bank megvizsgálja a hitelképességet és elbírálja a hitelkérelmet.Önerö minimum 40%. Benyújtandó igazolások:Utolsó 3 havi fizetési igazolás a munkáltatótól,Munka szerzödés másolata,utolsó 2 év adóbevallás,Társadalom biztositás befizetését igazoló kimutatás,Nyilatkozat egyéb hitelintézetnél folyamatban lévö hitelekröl,egyéb havi rendszedres kiadásokról.

Mennyi az átírási illeték,adó és a teljes ügyintézés dija az eladási áron felül?

Kb. 9% Ez az összeg a 6,5% adóból,a Földhivatali bejegyzés díjából illetve a közjegyzöi okirat díjából tevödik össze.

Egyéb + költségek:Igény esetén a vásárlást követöen lebonyolítjuk a teljes névátirási ügyintézést,(villany,víz,szemétszállitás,közös képviselet), illetve az adóhatósági,földhivatali és önkormányzati szükséges ügyintézést..