Eladó 31 ikerház Golf del Suron.

€340,000

Leírás

Golf del Sur- San Blas
31 elegáns villa eladó!
340.000€ tól.
Fedezze fel a paradicsomot Tenerifén: 31 elegáns villa medencével, 3 km-re Los Abrigostól és 5 percre a repülőtértől. Las Américas és Los Cristianos 15 km-re található. Közelben strandok. San Blas ötvözi a luxust, a kényelmet és a természetes szépséget. Otthonod a paradicsomban!

Ez a lenyűgöző kétszintes ikerház az egyik a 31 eladó közül. 170 m²-es beépítésével kivételes életélményt nyújt. A déli tájolásnak köszönhetően egész nap bőséges természetes fényben lesz része.
A földszinten található egy tágas nappali, amely egy teraszhoz kapcsolódik, ideális a szabadban való pihenéshez. Ezenkívül az erkély varázslatot és panorámás kilátást kínál.
A konyha teljesen fel lett újítva, mindennel fel van szerelve, amire szüksége lehet. A beépített szekrények bőséges tárolóhelyet biztosítanak. Három fürdőszoba is található, egy a földszinten és kettő a felső szinten, garantálva a kényelmet és a magánéletet.
Az ár tartalmaz két parkolóhelyet, amelyek biztonságos helyet biztosítanak járművei számára. Az ikerház igényesen felújított, kiváló állapotú.
Ez a ház klímaberendezéssel rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében. Ezenkívül a szálláshely hozzáférést biztosít egy közös medencéhez és kerthez, ahol élvezheti a napsütést.
Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ebben a hangulatos ikerházban lakjon. További információért és látogatás időpontjának egyeztetéséért vegye fel velünk a kapcsolatot. Új otthona modern felszereltséggel és kivételes elhelyezkedéssel várja Önt!

Helyszín

Megosztás

Share